Cine esti?
|
|
TDK | Data: Luni, 2009-01-26, 7:47 PM | Mesaj # 1 |
 Lieutenant colonel
Grup: Member
Status: Offline
| Luati o cana de cafea/suc/vin/ce vreti voi! Si scrieti aici cine sunteti si cine veti fi! [Doar daca vreti] Exemlup: TDK Profesie: Elev Facultate: o sa fac Automatizari si Calculatoare Meserie: In domeniul facultatii + Sofer de TIR :x [imi plac tirurile] . . . . Rog cine vrea sa posteze ce profesie are si asa mai departe... si dak vom avea nevoie de un serviciu de la cineva cu o profesie anume...sa putem apela
Drumul spre succes e tot timpul in constructie!
|
|
| |
JoK3r | Data: Luni, 2009-01-26, 8:08 PM | Mesaj # 2 |
Private
| JoK3r Profesie:Student Facultate:Automatizari.....&Tehnician Operator Tehnica De Calcul Meserie:Doar vara lucrez in Spania:) TDK e fain la automatizari ;)iti recomand;)
|
|
| |
skilla | Data: Luni, 2009-01-26, 9:37 PM | Mesaj # 3 |
 Major general
| SkiLLeR Profesie:Elev Facultate:Drept Meserie:Procuror cel putin asta vreau...si cred ca pot ajunge lejer ...
Don't Stop The Music !
|
|
| |
ScarFace | Data: Luni, 2009-01-26, 9:58 PM | Mesaj # 4 |
 Lieutenant general
| Quote (skilla) SkiLLeR Profesie:Elev Facultate:Drept Meserie:Procuror OFF: O sa avem pile la procuratura. E bine. ON: Profesie: Elev Facultate: Mate-Info Meserie: Programator ( sau orice altceva in programare )
|
|
| |
Paranoia | Data: Luni, 2009-01-26, 11:22 PM | Mesaj # 5 |
 Support
| Nu prea am inteles faza cu profesie/meserie. Nu e acelasi lucru? P.S: Eu nu stiam ca poti fi elev de profesie.
You -> <- Me
|
|
| |
ScarFace | Data: Luni, 2009-01-26, 11:24 PM | Mesaj # 6 |
 Lieutenant general
| Ba da. Dar ce conteaza? Vezi ca majoritatea suntem elevi/studenti si la meseria am scris ce am vrea sa facem in viitor.
|
|
| |
Paranoia | Data: Luni, 2009-01-26, 11:26 PM | Mesaj # 7 |
 Support
| Oook. Paranoia Profesie: Parapsiholog Facultate: Psihologie-Pedagogie-Ocultism (nu la noi) Meserie: Ce as vrea sa fac in viitor? ce fac si acum. Sunt parapsiholog. Nu stiti ce inseamna? google.com / Parapsihologia.
You -> <- Me
|
|
| |
ScarFace | Data: Luni, 2009-01-26, 11:46 PM | Mesaj # 8 |
 Lieutenant general
| Super tare paranoia. Pentru cei interesati Wikipedia is you friend.
|
|
| |
skilla | Data: Marţi, 2009-01-27, 10:18 AM | Mesaj # 9 |
 Major general
| PARAnoia .. PARApsihologie huh acu inteleg xD foarte tare paranoia ;)
Don't Stop The Music !
|
|
| |
LoRy | Data: Marţi, 2009-01-27, 1:55 PM | Mesaj # 10 |
prima adminaritza
| LoRy Profesie : elev Facultate: inca nu m am gandit :-/ ,mai am inca 3 ani :-j Meserie: Hair Stylist :X
"In al umbrei intuneric Te asaman unui print, Ce se uita-adanc in ape Cu ochii albastri si cuminti."
|
|
| |