hai ba ca tu esti cu 4,5 ani mai mare ca mn :)) acu si tu cu vorbe de mosh :)) ... ca are mintea complexa am inteles...asa prost ma crezi ^^ nu judeca un om dupa coperta :D dak am 14 ani nu ins ca am mintea unui copilash...sau ca gandesc imatur Don't Stop The Music !
Mesajul a fost editat de către skilla - Marţi, 2008-12-02, 8:42 PM
Man nu te supara , nu am zis ca nu gandesti sau ca esti imatur .... dar unele chestii se inteleg mai tarziu trust me si eu acum 2 ani nu intelegeam multe porcarii care le inteleg acum :)) si in plus glumeam nu pune la suflet. He who is calm disturbs neither himself nor others
stiu ca glumeai peste 2 ani oare oi stii dc nu a vrut ala de la tv ordinul steaua romaniei [park asa era] :)) cum sal faci p base in fata comunist...asta a fost un mic off topic ... ca doar e fun zone :)) nam pus la suflet stai lin Don't Stop The Music !
Da le gasisem si eu dar n-am vrut sa bag mai multe video-uri ca arata aiurea si nu mai trezeste interesul comunitatii sa se uite daca sunt multe.... de aia am preferat doar unul He who is calm disturbs neither himself nor others