Gluma fara haz..
|
|
thunderheart | Data: Duminică, 2009-02-15, 11:44 AM | Mesaj # 1 |
Colonel
Grup: Member
Status: Offline
| Fiecare stim cate un banc, sau o gluma care nu amuza pe nimeni, pe nimeni in afara de noi..hai sa le spunem aici.. incep eu: Doi politai numarau o bila --> asta e bancu meu preferat, dar nu rade nimeni la el :)))
REMOVED...
|
|
| |
skilla | Data: Duminică, 2009-02-15, 12:01 PM | Mesaj # 2 |
Major general
| deci tre sa radem de prostia bancurilor nu ? O barza cu un batranel O barza cu un batranel in cioc. Intreaba batranelul: -Auzi, nu crezi ca ne-am ratacit? niciodata nam inteles bancu asta
Don't Stop The Music !
|
|
| |
thunderheart | Data: Duminică, 2009-02-15, 12:04 PM | Mesaj # 3 |
Colonel
| LOL :))) super tare bancu :))
REMOVED...
|
|
| |
SpIkE | Data: Duminică, 2009-02-15, 12:49 PM | Mesaj # 4 |
Back in Black
| Skilla .... teoretic barza aduce bebelusii .... pe copilashu ala la plimbat asa de mult ca a ajuns deja batran...de acolo si intrebarea "Nu crezi ca ne-am ratacit?" Sper ca ai inteles.
He who is calm disturbs neither himself nor others
|
|
| |
skilla | Data: Duminică, 2009-02-15, 1:10 PM | Mesaj # 5 |
Major general
| spike am inteles si eu ce vroia sa zica bancu...dar ori snt io obosit acu ca mam trezit si nui vad ... hazu..ori chiar nu mi se pare hazliu :|
Don't Stop The Music !
|
|
| |
DeLeTe | Data: Duminică, 2009-02-15, 1:19 PM | Mesaj # 6 |
Colonel
| stiu si eu cateva..... Erau 2 copii : pe unu il kema Mihai si pe unu il kema ma-sa la masa Un om avea un cal si calu' nu avea nimic impotriva Maimuta era in copac si bicicleta nu era a ei si mai stiu cateva dar sunt foarte lungi si nu au niciun sens :))))
|
|
| |
ScarFace | Data: Duminică, 2009-02-15, 2:28 PM | Mesaj # 7 |
Lieutenant general
| Doua briose intr-un cuptor. Una dintre ele: -Wow ce cald e aici! La care cealalta: -OMG o briosa vorbitoare.
Mesajul a fost editat de către ScarFace - Duminică, 2009-02-15, 2:30 PM |
|
| |
LoRy | Data: Luni, 2009-02-16, 7:06 AM | Mesaj # 8 |
prima adminaritza
| 2 vaci pasc prima: -app de apa mierala... cat e ce asul? a 2 a scoate termometrul sizice : -Miercuri ( dupa cateva pahare bune e foarte amuzant bancul :D)
"In al umbrei intuneric Te asaman unui print, Ce se uita-adanc in ape Cu ochii albastri si cuminti."
|
|
| |
Shark1 | Data: Luni, 2009-02-16, 12:19 PM | Mesaj # 9 |
Site/Forum Administrator
Grup: Administrators
| CEL MAI TARE BANC .... FOAIE VERDE STALP !!!!
DACA O DAU IN BARA...... AM GRIJA SA FIE BARA-GOL !!! currently improving myself; v2.0 coming soon!
|
|
| |