| Testeazati rabdarea | 
|  | 
| 
					| LoRy | Data: Joi, 2008-12-18, 10:27 PM | Mesaj # 16 |  | prima adminaritza Grup: Member Mesaje: 326 Status: Offline | spuneti mi si mie cum fac la 3 ca se misca prea repede :((((   
 "In al umbrei intuneric
 Te asaman unui print,
 Ce se uita-adanc in ape
 Cu ochii albastri si cuminti."
 |  |  |  |  | 
| 
					| GgS | Data: Joi, 2008-12-18, 10:43 PM | Mesaj # 17 |  |  cel mai vechi admin de pe server Grup: Member Mesaje: 273 Status: Offline | ba ce fac la 9 ca innebunesc...=))imi tremura mana 
 Nu suntem perfecti...nici nu putem fi!!!...
 Suntem constienti cu totii de asta..
 Dar totusi incercam sa fim...
 |  |  |  |  | 
| 
					| SpIkE | Data: Joi, 2008-12-18, 11:07 PM | Mesaj # 18 |  |  Back in Black Grup: Member Mesaje: 555 Status: Offline | pai 9 il fac fara probleme solutia e simpla , mai putin alcool sa nu mai tremuri :))  la 3 lory nu trebuie sa atingi ce e cu albastru .... ocolesti prin forum cu mouse`ul 
 He who is calm disturbs neither himself nor others
 |  |  |  |  | 
| 
					| pigfoot | Data: Miercuri, 2008-12-24, 6:29 PM | Mesaj # 19 |  |  Private Grup: Member Mesaje: 5 Status: Offline | yhm care e faza cu mainile?! Added (2008-12-22, 1:38 Pm)---------------------------------------------
 greu
  lol Added (2008-12-24, 7:29 Pm)---------------------------------------------
 l-am facut usor, cel mai greu a fost sa gasesc right one-ul! doh i'm dumb....la ece soarta rullz
  am dat din prima  
 me lene bre ce pooska mea...
 |  |  |  |  | 
| 
					| DaNuTZzZu | Data: Duminică, 2008-12-28, 11:24 AM | Mesaj # 20 |  |  Major Grup: Member Mesaje: 82 Status: Offline | Testu 6 si Testu 10 is cele mai grele X( 

Every Souls has a Hidden Depth
 Every wound tells a broken Story ,
 Every Soldier Leaves his body Mark
 From the Shadows of a Spiteful Mist
 A Warrior walks form a Horison of Hate
   A Shadow of Enigma :X |  |  |  |  | 
| 
					| ZeroCool | Data: Miercuri, 2008-12-31, 4:07 PM | Mesaj # 21 |  |  Lieutenant Grup: Member Mesaje: 60 Status: Offline | m`am blocat la ala cu mainile :| Orice mana as alege apare LOSE LOSE LOSE ! :|

Mess With The Best
 Die Like The Rest
 |  |  |  |  | 
| 
					| DaNuTZzZu | Data: Miercuri, 2008-12-31, 4:11 PM | Mesaj # 22 |  |  Major Grup: Member Mesaje: 82 Status: Offline | ZeroCool nu trebuie sa apesi pe mana ! dai pe 1 acolo  in dreapta   
 Every Souls has a Hidden Depth
 Every wound tells a broken Story ,
 Every Soldier Leaves his body Mark
 From the Shadows of a Spiteful Mist
 A Warrior walks form a Horison of Hate
   A Shadow of Enigma :X |  |  |  |  | 
| 
					| ZeroCool | Data: Miercuri, 2008-12-31, 4:13 PM | Mesaj # 23 |  |  Lieutenant Grup: Member Mesaje: 60 Status: Offline | Am aflat pana la urma, l`am intrebat pe Scar, dar ms oricum, ajung sa dau click acolo unde scrie si apar ochii stau cam 1 sec n`apuc sa fac nimica =))) 
 Mess With The Best
 Die Like The Rest
 |  |  |  |  | 
| 
					| HeAdShOt | Data: Joi, 2009-01-08, 9:54 PM | Mesaj # 24 |  | Colonel Grup: Member Mesaje: 240 Status: Offline | greu rau 
 Experienta este numele pe care il dau toti greselilor pe care le fac.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Paranoia | Data: Vineri, 2009-01-09, 5:43 AM | Mesaj # 25 |  |  Support Grup: Member Mesaje: 84 Status: Offline | L-am terminat, din 3 incercari. Ma grabeam la labirint. Multumim pentru joc, Spike.

You ->
  <- Me |  |  |  |  |