doamneee=)))))))...ba baiatule mor de ras...=)) ....prea tare gj spike:)))) Nu suntem perfecti...nici nu putem fi!!!... Suntem constienti cu totii de asta.. Dar totusi incercam sa fim...
Spike nu toti care zic retardat se refera neaparat la adv sens al cv cu voi nu ma risc sa vb cu vb cu astia care ma cunosc i fac tzarani la 3 secunde :)) dar nu i insult e ca un compliment
mTz nu inteleg de ce te simti? eu ma refeream la triple x ...... chiar asa am fatza de ***** sa nu-mi dau seama cine glumeste si cn nu? ma rog am mai vb si in alte posturi despre asta. ori nu intelegi bine si trebuie sa'ti explic detaliat , ori vrei sa faci rank si te prefaci ca nu intelegi. He who is calm disturbs neither himself nor others
prea tare video spike...cum il darama pala in apa p terenu d golf...genul asta de comedie cred ca ar avea succes :)) ... am vazut toate filmele lui d p youtube cred :)) Don't Stop The Music !
ba asta e dus rau cu capul...eu nu as avea juraj sa fac asa ceva Facem slalom printre cretini Zi de zi Intr`o lume mica si murdara as cum o stim Prosti par conceputi pe cale artificiala Ca sunt multi ai dreaq si nau nici o boala!!
Every Souls has a Hidden Depth Every wound tells a broken Story , Every Soldier Leaves his body Mark From the Shadows of a Spiteful Mist A Warrior walks form a Horison of Hate