Am vrut sa pun eu asta :)) dar mno cum toti sunteti anti-manelisti m-am abtzinut Oricum Shucar Baiatul :)) , cocalari astia ca mi s-o acrit de ei .... infine gj oBi
Parazitii, "Bine ati venit in lumea muzicii de calitate, unde orice cacat daca straluceste indeajuns de mult produce milioane" eu, asta e un cacat care nu straluceste si produce milioane" REMOVED...
Ma deci am facut pe mine cand lam auzit pe EMINEM asta:))))))))))))))pffff=)))))))))))=))))))))shit:)))))lol om:))lam vazut intro emisiune la Mihai Morar ma deci peste faptul ca e naspa e si PROST:))))))) www.bestcs.info my world
maneua nu exista ... maneaua nu e gen de muzica... dak era gen de muz era inclus peste tot... dc la winamp kand dau acolo sa setez cum sa se auda .. joase, inalte .... dc la GEN de muz nu apare acolo si MANELE ? :)) =)) ptr k NU EXISTA ACEST GEN ... el va disparea in timp la fel cum a aparut :)))
Postat de Seth-666 de pe Userul lu LoRy fara sa vreu :))
Added (2008-12-19, 12:51 Pm) --------------------------------------------- daca esti indragostit ;))
"In al umbrei intuneric Te asaman unui print, Ce se uita-adanc in ape Cu ochii albastri si cuminti."
Mesajul a fost editat de către LoRy - Vineri, 2008-12-19, 8:47 AM