Grind (cu skateri) Tenacius D - The Pick Of Destiny (comedie) Hackers (titlu spune tot) Death Race (intr`o inchisoare curse de masini) Wicked Lake (actiune) Babylon A.D (actiune) Step Up 2 (street-dance)
Daca va plac, cand o sa imi mai aduc aminte o sa mai adaug niste nume :P.
Mesajul a fost editat de către ScarFace - Sâmbătă, 2008-10-25, 1:13 AM
cva comedii misto???:D....poa sa fie si mai vechi... Nu suntem perfecti...nici nu putem fi!!!... Suntem constienti cu totii de asta.. Dar totusi incercam sa fim...
@ ggs comedii stiu eu cateva le`am vazut recent.. si eu unul la unele am ras cu lacrimi, chiar daca sunt mai vechi unele Scary Movie 1-4 American pie toate Taxi 1-4 Home Alone 1-4 The House Bunny ( cu o vedeta Play Boy) The Mask Son of the mask Son of the rambow Cadet Kelly Big Stan Gremlins
CAM ASTEA COMEDII ar mai fi un film misto cu bataie.. Felon .. l`am vazut de 2 ori mi`a placut la nebunie, cu unu care intra in puscarie, cu paznici d`aia sau cum le zice .. corupti batai pt. reputatie super tare filmu
Si unu mai Romance la care prima oara cand l`am vizionat mi`au dat lacrimile undeva pe la sf cand se duce baiatu la tasu(daca il vedeti o sa va placa)
A Walk To Remember
Mess With The Best Die Like The Rest
Mesajul a fost editat de către ZeroCool - Marţi, 2008-12-30, 0:47 AM