Este un sport foarte interesant kiar vi-l recomand.si da stiu sa fac ciong ciung d-alea:)) P.S. ca sa rezisti trebuie sa fi si un bun incasator pe langa faptul ca sti sa dai
marfa ! kyokushin e mai marfa dekt shotokan-fudokan .. privit din afara:D .. pt ca ..:-? e mai multa actziune adica bataie . in shotokan-fudokan e todome .. lupta se termina dintr-o singura lovitura . oricum :> marfa rau video =P~ Zic .. de droguri nu m-am apucat NU ! am zis mai bine beau pana cad rupt ... !
si io am practicat kyokushin in aceeasi sala cu delete doar ca el era mai avansat in grad pt ca el practica dinainte sa ma apuc eu :|... adik el ma indemnat sa practic acest sport si as vrea sa incep din nou antrenamentul la fel ca delete P.S. delete sa ma anuntzi si pe mne cand te duci la sala din nou Facem slalom printre cretini Zi de zi Intr`o lume mica si murdara as cum o stim Prosti par conceputi pe cale artificiala Ca sunt multi ai dreaq si nau nici o boala!!
Mesajul a fost editat de către Creatura - Joi, 2009-01-01, 10:33 PM
delete ce kyu aveai cand te-ai lasat :D? eu practic sportul de 10 ani ai am centura maro 1 kyu si ala de pe youtube care il arata scarface e fratimiu a si la ce sala ai facut ?
Added (2009-01-05, 6:55 Pm) --------------------------------------------- delete ce kyu aveai cand te-ai lasat :D? eu practic sportul de 10 ani ai am centura maro 1 kyu si ala de pe youtube care il arata scarface e fratimiu a si la ce sala ai facut ?
mai am de invatat cs !!!! da si cad o sa invat praf o sa iasa din pc ;)