M-am gandit eu cu mintea mea asta de rocker satanist nebun ce sunt :)), sa va propun care vreti sa faceti cate un demo, 2,3 cate vreti (dupa rockets) si sa le postati aici, pentru ca doresc sa fac un video despre server. Poate il mai vede lumea pe youtube/cstube si se mai populeaza serverul.
Pentru cei care sunt interesati si nu stiu cum sa faca un demo: in timp ce jucati dati record in consola, iar cand vreti sa il opriti dati stop. Demo`ul il gasiti in valve\cstrike sub numele de nume.dem
e o treaba buna scarface(edited - prima oara am spus spike si mi-a scos ala ochii ).... dar stii cumva ca e deja un video????? :)) Lasa ca mai facem unu mai bun... asta care e acum l-am facut eu in 5 minute... e de fapt o editare a unui video celebru
stiam eu sa fac mai demult cu efecte bla bla bla da am uitat cum se cheama programa aia am facut =) When you blame others, you give up your power to change
e frumos filmu shark...am o idee...postam aici toti...faze de pe server...niste hs .. cutite...etc...si sa facem un film cum ai facut tu acolo la inceput si dupa sa punem fazele acestea...nu poze...oricum bravo..e super Don't Stop The Music !